Elektroliza s ionizacijom srebrom i bakrom

ZA PRIVATNE i JAVNE BAZENE DO 1000 m³

Pored elektrolize soli uređaj uključuje i ionizaciju bakra i srebra. Zajedno postižu eliminaciju algi u vodi bez kemijskih dodataka.

Već mnogo godina, poboljšanje kvalitete vode u bazenima nije ograničeno na dodavanje klora. Kako bi se postigla odgovarajuća kvaliteta vode, treba dodavati flokule protiv djelovanja algi i zime. Sustavi nisu ograničeni samo na stvaranje klora u solnoj elektrolizi. Pored toga uključuju sustav flokula i protiv algi koji omogućuje eliminaciju kemijskih proizvoda u procesu poboljšanja vode bazena. Ovaj uređaj doprinosi novom konceptu pročišćavanja bazena, poboljšava kvalitetu vode, izbjegava korištenje kemijskih proizvoda i olakšava održavanje.

Sustavi elektrolize proizvodi klor od obične soli koja se rastopila u vodi. Sol potrebna za postupak treba se dodavati bazenu u koncentraciji od 3 kg/m3. Nastali klor uništava organsku tvar i patogene prisutne u vodi, pri tom se pretvara u natrijev klorid (obična sol).

Produkti se razdvajaju, reagiraju i iznova se stvaraju. NEMA GUBITKA SOLI. Klor nastala elektrolizom ne oštećuje zdravlje kupača.

IONIZACIJA SREBROM i BAKROM (Cu/Ag)

Načelo postupka temelji se na antibakterijskoj sposobnosti bakra i srebra. Cu/Ag djeluju protiv legionarske bolesti. Spoj Cu/Ag uvelike pojačava djelotvornost elektrolize soli i omogućava da se ta antibakterijska moć, još upotpuni hipokloritima (u sustavu elektrolize) djelujući zajedno u slobodnom prirodnom okruženju bez dodataka kemikalija.